Seuraavassa taulukossa on yhteenveto kypsennysajosta. Kypsennysajat riippuvat mm. uunin sisälämpötilasta, lisättävän veden määrästä sekä ulkoilman lämpötilasta.
| Tuote: | Tuotteen paino: | Kypsennysaika: |
| Grillimakkara | ~30 min | |
| Sianliha: | ||
| Sisäfilee | ~0,5 kg | ~1-1,5 tuntia |
| Ulkofilee, kare | ~2-3 kg | ~2-2,5 tuntia |
| Kaulaliha | ~3 kg | ~4-5 tuntia |
| Sianlapa (luulla, nahalla) | ~4 kg | ~7-9 tuntia |
| Takaosa luulla (ns. kinkkupala) | ~7 kg | ~7-9 tuntia |
| Pekoni (kokonainen pala) | ~3-4 kg | ~3-6 tuntia |
| Kylkiluu | ~1-1,5 kg | ~2,5-3,5 tuntia |
| Kulinaarinen kylkiluu | 1,5-2 kg | ~3-4 tuntia |
| Takimmainen koipi | 1,2 kg | ~4-5 tuntia |
| Kokonainen sian ruho | ~20-40 kg | ~8-14 tuntia |
| Vasikkaliha: | ||
| Kokonainen vasikan ruho | ~50 kg | ~12 tuntia |
| Naudanliha: | ||
| Sisäfilee | ~1,5-2,5 kg | ~1-1,5 tuntia |
| Ulkofilee | ~3 kg | ~2-2,5 tuntia |
| Kylkipaisti | ~3 kg | ~2,5 tuntia |
| Takaosa ristiluunpala (luuton) | ~2 kg | ~ 2,5-3 tuntia |
| Takaosa sisäpala (luuton) | ~3-4 kg | ~3-3.5 tuntia |
| Lampaanliha: | ||
| Satula, kare ja kylkiluu | ~1 kg | ~1-2 tuntia |
| Lampaanlapa luulla | ~2 kg | ~2,5-3,5 tuntia |
| Takaosa luulla (ns. takareisi) | ~3-4 kg | ~3-5 tuntia |
| Linnunliha: | ||
| Kokonainen broileri | ~1-1,5 kg | ~2-3 tuntia |
| Broilerin koipi, reisi | ~0,3 kg | ~2,5 tuntia |
| Broilerin siivet | ~0,1 kg | ~1,5 tuntia |
| Broilerin koipireisi | ~0,5 kg | ~2, 5-3 tuntia |
| Kalkkunan siipi | ~0,3 kg | ~2-2,5 tuntia |
| Kala: | ||
| Kokonainen taimen, lohi | ~1,5-4 kg | ~1,5-2 tuntia |
| Taimenen filee, lohifilee (foliopohjalla) | ~1,5-2 kg | ~30-45 min |
| Kampela | ~0,2-0,3 kg | ~20-30 min |
| Lahna | ~1-2,5 kg | ~20-40 min |
| Ahven | ~0,2-0,5 kg | ~20-30 min |
| Ankerias | ~1-1,5 kg | ~20-30 min |
| Vimpa | ~0,3-0,6 kg | ~20-30 min |
| Karppi | ~1-3 kg | ~30-45 min |