Tuote toimitetaan ostajan tilauksessa merkitsemään toimitusosoitteeseen. Ostajalle ilmoitetaan toimituksesta tilauksen laatimisen yhteydessä merkityillä yhteystiedoilla. Tilatun tuotteen kuljetus toteutetaan tilauksen laatimisen yhteydessä valitun toimitustavan mukaisesti. Toimitustavat: lähetti tuo tuotteen Ostajan osoitteeseen. Tuotteesta ja maasta riippuen lähettinä on DHL, DPD, Itella taipaikallinen postiliike. Ostajalle lähetetään paketin lähettämisen yhteydessä lähetyksestä tieto, jonka avulla Ostaja voi liikkeen maansa edustuksen kautta seurata lähetystä koskevaa tietoa juoksevasti.

Olkaa hyvä ja huolehtikaa tilauksen laatimisen yhteydessä siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, ettei tuotteen perille toimittamisessa tapahtuisi viivästyksiä tai väärinkäsityksiä. GrillSymbol OÜ ja lähettiliike eivät vastaa tuotteen perille toimittamisen viivästymisestä tai aiheutuneistaväärinkäsityksistä, mikäli viivästyminen tai väärinkäsitys johtuu Ostajan tilauksen laatimisen yhteydessä esittämien tietojen epätarkkuudesta tai virheellisyydestä.

Kolmannelle henkilölle tuote luovutetaan siinä tapauksessa, että Ostajan on tilauksessaan merkinnyt tuotteen saajaksi kolmannen henkilön.

GrillSymbol Products