Tilaajalla on syytä julkistamatta oikeus vetäytyä sopimuksesta 14 päivän kuluessa tilatun tuotteen vastaanotosta lukien ja vaihtaa tai palauttaa tuote.Maksuttoman palautuksen yhteydessä tulee käyttää samaa toimitustapaa kuin millä tuote alunperin tilaajalle toimitettiin. Sopimuksesta vetäytymisen yhteydessä tilaajan tulee palauttaa tuote viipymättä, joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluessa.

Tuotetta voi kokeilla ja siihen voi tutustua vakuuttuakseen sen sopivuudesta tai sopimattomuudesta, mutta kokeilun aikana tulee taata vähin mahdollinen vaikuttaminen tuotteeseen ja sen pakkaukseen. HUOM! Kokeileminen tarkoittaa samanlaista käyttöä kuin vähittäismyyntiä harjoittavissa liikkeissä on tapana ennen ostoksen suoritusta. Esimerkiksi pannulla ei saa paistaa, BBQ-uuniin ei saa sytyttää tulta jne. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessa, alkuperäisin merkinnöin ja samassa kokoonpanossa kuin tilaajalle luovuttamisen yhteydessä. Tuotteen, joka on saapunut tilaajalle pakkauksessa osiksi purettuna, tulee olla palautuksen yhteydessä samoin osiksi purettuna ja pakattuna samoin kuin silloin, kun tuote luovutettiin tilaajalle. Mikäli tuotteen pakkaus on mahdollista avata pakkausta rikkomatta, tilaaja sitoutuu pakkauksen myös siten avaamaan. Tuotteessa olevien tuotteen kunnon suojaamiseksi asennettujen esineiden (esim. pannun suojakalvo), tulee tuotteen palautuksen yhteydessä olla poistamattomia.

Mikäli tuotteen alkuperäispakkaus on vahingoittunut tai mikäli tuotteen kokeilukautena tapahtunut tuotteen käyttö ylittää tuotteeseen tutustumisessa tarvittavan kohtuullisen laajuuden tai mikäli palautettava tuote ei ole samanlaisessa kunnossa kuin uusi samanlainen tuote, on GrillSymbol OÜ:lläoikeus vähentää Tilaajalle palautettavaksi kuuluvasta summasta yksipuolisesti tuotteen arvon vähentymistä vastaava korvaus. Korvauksen määrä määritetään joka kerta erikseen lähtien palautetun tuotteen arvon mahdollisen vähenemisen laajuudesta, ja korvauksen määrästä ilmoitetaan tilaajalle ensi tilassa korvauksen määrän selvittämisen jälkeen. NB! Asiakkaan tulee kuitenkin ottaa huomioon se, että tuotteen palautuskustannuksista hän vastaa itse.

14 päivän palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu Tilaajan henkilökohtaiset tarpeet huomioon ottaen; ts. erikoistilauksesta valmistettuja tuotteita. Luonnonvoimien tuotteelle aiheuttamia vahinkoja GrillSymbol OÜ ei korvaa.

GrillSymbol Products