<

GrillSymbolin tuotteet ovat turvallisia. ​

 

Kaikki PRO-sarjan tuotteet ovat läpäisseet CE-vastaavuusarvioinnin direktiivin 2009/142/EC  pohjalta ja merkitty numeroyhdistelmällä CE1336-10. Vastaavuusarvioinnin on suorittanut Inspecta Group: www.inspecta.com

 

Turvallisuutta noudattaen PRO-sarjan tuotteet on suunniteltu niin, että tuulisuojan sivupaneeli ei kuumene laitetta käytettäessä, mikä sulkee pois palovammariskin..

Tuotteille on suoritettu seuraavat turvatestit:

 

  1. Lämpötilatesti:tuulisuojan sivupaneeli ei saa kuumeta ulkolämpötilasta yli +60C kuumemmaksi laittetta käytettäessä. Tämä tarkoittaa, että tavallisella pohjoismaisella kesäilmalla (+20C) sivupaneelin enimmäislämpötila voi olla +80C. PRO-sarjan “Triple Windshied” on turvallinen ratkaisu palovammojen ehkäisyssä.
  2. Vakaustesti: pannun jalat ja kantava rakenne ovat tarpeeksi vahvat, jotta myös ruokaa täynnä oleva pannu olisi käytössä vakaa ja ei tärisisi tai heiluisi jaloilla.
  3. Sytytystesti: “Click and Cook” on ainutlaatuinen ratkaisu, joka mahdollistaa patterikäyttöisen kaasuliekin sytytyksen. Näin kaasun sytyttäminen tapahtuu yksinkertaisesti napinpainalluksella (vakiovarustuksessa kaikilla PRO-sarjan tuotteilla lukuun ottamatta 460-mallit).

 

Inspecta Group: www.inspecta.com

GrillSymbol Products