Kyllä, tuotteet läpäisevät vuosittaisen tarkastuksen ja vastaavat CE-standardeja. Vaatimustenmukaisuuden arvioinnin ja tarkastustoimenpiteet suorittaa Inspecta Group.

GrillSymbolin tuotteet on valmistettu Virossa. Tuotteiden kehitystoiminta on toteutettu Virossa, Suomessa ja Ruotsissa lukuisien alansa asiantuntijoiden, muunmuassa monien ammattikokkien yhteistyönä. Tuotekehittely ja tuotantotoiminta saivat alkunsa vuonna 1998. Tehdas sijaitsee Tallinnassa.

Asiakaspalvelu on englannin-, saksan-, venäjän-, puolan-, ruotsin, suomen- ja vironkielinen. Sopivan kielen voi valita valitsemalla verkkosivulla www.grillsymbol.comkieltä vastaavan maan.

Euroopan unionin maista ostettaessa tulee valita tämän maan kotisivu ja esittää tilaus siltä. Jos haluat tilata tuotteita Sveitsiin, USA:han tai Venäjälle, siitä tulee esittää meille tiedustelu, sillä tällöin saattaa tulla maksettaviksi tullimaksuja ja kuljetuskustannukset ovat joka lähetyksen osalta erilaiset. Alle 300.- euron tilauksia emme näihin mainittuihin maihin valitettavasti toimita.

Jos Sinulla on Euroopan unionissa rekisteröity yritys ja se on arvonlisäverovelvollinen, voimme myydä tuotteita arvonlisäverottomasti. Tätä varten lähetä meille ostotoivomuksesi, yrityksesi tiedot ja alv-tunnus. Jos alv-tunnus ja yrityksen tiedot sopivat, lähetämme ennakkolaskun. Maksun saavuttua tilillemme postitamme tuotteet. Jos olet jo suorittanut maksun meidän maksujärjestelmämme kautta ja summa on laskettu arvonlisäveron kanssa, voit hakea arvonlisäveron palautusta maasi veroviraston kautta.

Se on maittain erilaista.Tuote lähetetään lähetillä joko tilauksen saapumispäivänä tai sitä seuraavana päivänä. Jatko riippuu lähetin nopeudesta.

Kyllä, asiakkaille lähetetään tilauksen lähetille luovuttamisen jälkeen tiedot, jotka sisältävät lähettiyhtiön nimen ja lähetyksen seurantanumeron. Sen perusteella saa kyseisen maan lähettiyhtiön tai postilaitoksen kautta tietoa omasta lähetyksestä.Yhteistyökumppaneina ovat DHL, DPD, Itella, Venipak.

Kyllä, lain mukaan se on mahdollista 14 päivän kuluessa. Perusteellisemman selostuksen palauttamisesta voi katsoa kohdasta ”Tietoa” ja ”Palauttaminen”. Asiakkaan tulee kuitenkin ottaa huomioon se, että tuotteen palautuskustannuksista hän vastaa itse.

Kyllä, tuotteella on 24 kuukauden takuuaika. Jos tuotteessa sattuisi ilmenemään jokin puute, esimerkiksi 5 vuoden päästä, löydämme ratkaisun myös siihen.

Tuotteiden käyttö- ja huolto-ohjeet löydät kotisivultamme otsikon ”Ohjeita ja neuvoja” alta.

Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitamme edelleen, sinulla on kauppa, verkkokauppa tai yksinkertaisesti suuri halu tehdä sellainen, olemme iloisina valmiit tekemään yhteistyötä. Tätä varten lähetä yhteyssivun kautta meille lyhyt kuvaus ajatuksestasi, niin otamme Sinuun yhteyttä!

GrillSymbolin franchising-oikeudet voi ostaa kaikissa EU-maissa paitsi Ruotsissa, Suomessa, Virossa ja Puolassa. Lisäksi olemme valmiit yhteistyöhön USA:ssa, Kanadassa, Venäjällä, Sveitsissä, Norjassa ja Islannissa. Franchisingin hakemiseksi lähetä ilmoitus halukkuudestasi yhteyssivun kautta tai osoitteeseen info@grillsymbol.com

GrillSymbol Products