Seuraavassa taulukossa on yhteenveto kypsennysajosta. Kypsennysajat riippuvat mm. uunin sisälämpötilasta, lisättävän veden määrästä sekä ulkoilman lämpötilasta.

 Tuote:Tuotteen paino:   Kypsennysaika:
 Grillimakkara ~30 min
 Sianliha:
 Sisäfilee ~0,5 kg ~1-1,5 tuntia
 Ulkofilee, kare ~2-3 kg ~2-2,5 tuntia
 Kaulaliha ~3 kg ~4-5 tuntia
 Sianlapa (luulla, nahalla) ~4 kg ~7-9 tuntia
 Takaosa luulla (ns. kinkkupala) ~7 kg ~7-9 tuntia
 Pekoni (kokonainen pala) ~3-4 kg ~3-6 tuntia
 Kylkiluu ~1-1,5 kg ~2,5-3,5 tuntia
 Kulinaarinen kylkiluu 1,5-2 kg ~3-4 tuntia
 Takimmainen koipi 1,2 kg ~4-5 tuntia
 Kokonainen sian ruho ~20-40 kg ~8-14 tuntia
 Vasikkaliha:
 Kokonainen vasikan ruho ~50 kg ~12 tuntia
 Naudanliha:
 Sisäfilee ~1,5-2,5 kg ~1-1,5 tuntia
 Ulkofilee ~3 kg ~2-2,5 tuntia
 Kylkipaisti ~3 kg ~2,5 tuntia
 Takaosa ristiluunpala (luuton) ~2 kg ~ 2,5-3 tuntia
 Takaosa sisäpala (luuton) ~3-4 kg ~3-3.5 tuntia
 Lampaanliha:
 Satula, kare ja kylkiluu ~1 kg ~1-2 tuntia
 Lampaanlapa luulla ~2 kg ~2,5-3,5 tuntia
 Takaosa luulla (ns. takareisi) ~3-4 kg ~3-5 tuntia
 Linnunliha:
 Kokonainen broileri ~1-1,5 kg ~2-3 tuntia
 Broilerin koipi, reisi ~0,3 kg ~2,5 tuntia
 Broilerin siivet ~0,1 kg ~1,5 tuntia
 Broilerin koipireisi ~0,5 kg ~2, 5-3 tuntia
 Kalkkunan siipi ~0,3 kg ~2-2,5 tuntia
 Kala:
 Kokonainen taimen, lohi ~1,5-4 kg ~1,5-2 tuntia
 Taimenen filee, lohifilee (foliopohjalla) ~1,5-2 kg ~30-45 min
 Kampela ~0,2-0,3 kg ~20-30 min
 Lahna ~1-2,5 kg ~20-40 min
 Ahven ~0,2-0,5 kg ~20-30 min
 Ankerias ~1-1,5 kg ~20-30 min
 Vimpa ~0,3-0,6 kg ~20-30 min
 Karppi ~1-3 kg ~30-45 min