Seuraavassa taulukossa on yhteenveto kypsennysajosta. Kypsennysajat riippuvat mm. uunin sisälämpötilasta, lisättävän veden määrästä sekä ulkoilman lämpötilasta.
Tuote: | Tuotteen paino: | Kypsennysaika: |
Grillimakkara | ~30 min | |
Sianliha: | ||
Sisäfilee | ~0,5 kg | ~1-1,5 tuntia |
Ulkofilee, kare | ~2-3 kg | ~2-2,5 tuntia |
Kaulaliha | ~3 kg | ~4-5 tuntia |
Sianlapa (luulla, nahalla) | ~4 kg | ~7-9 tuntia |
Takaosa luulla (ns. kinkkupala) | ~7 kg | ~7-9 tuntia |
Pekoni (kokonainen pala) | ~3-4 kg | ~3-6 tuntia |
Kylkiluu | ~1-1,5 kg | ~2,5-3,5 tuntia |
Kulinaarinen kylkiluu | 1,5-2 kg | ~3-4 tuntia |
Takimmainen koipi | 1,2 kg | ~4-5 tuntia |
Kokonainen sian ruho | ~20-40 kg | ~8-14 tuntia |
Vasikkaliha: | ||
Kokonainen vasikan ruho | ~50 kg | ~12 tuntia |
Naudanliha: | ||
Sisäfilee | ~1,5-2,5 kg | ~1-1,5 tuntia |
Ulkofilee | ~3 kg | ~2-2,5 tuntia |
Kylkipaisti | ~3 kg | ~2,5 tuntia |
Takaosa ristiluunpala (luuton) | ~2 kg | ~ 2,5-3 tuntia |
Takaosa sisäpala (luuton) | ~3-4 kg | ~3-3.5 tuntia |
Lampaanliha: | ||
Satula, kare ja kylkiluu | ~1 kg | ~1-2 tuntia |
Lampaanlapa luulla | ~2 kg | ~2,5-3,5 tuntia |
Takaosa luulla (ns. takareisi) | ~3-4 kg | ~3-5 tuntia |
Linnunliha: | ||
Kokonainen broileri | ~1-1,5 kg | ~2-3 tuntia |
Broilerin koipi, reisi | ~0,3 kg | ~2,5 tuntia |
Broilerin siivet | ~0,1 kg | ~1,5 tuntia |
Broilerin koipireisi | ~0,5 kg | ~2, 5-3 tuntia |
Kalkkunan siipi | ~0,3 kg | ~2-2,5 tuntia |
Kala: | ||
Kokonainen taimen, lohi | ~1,5-4 kg | ~1,5-2 tuntia |
Taimenen filee, lohifilee (foliopohjalla) | ~1,5-2 kg | ~30-45 min |
Kampela | ~0,2-0,3 kg | ~20-30 min |
Lahna | ~1-2,5 kg | ~20-40 min |
Ahven | ~0,2-0,5 kg | ~20-30 min |
Ankerias | ~1-1,5 kg | ~20-30 min |
Vimpa | ~0,3-0,6 kg | ~20-30 min |
Karppi | ~1-3 kg | ~30-45 min |