Kuvaus
Smoky Beast on tilavuudeltaan suurempi kuin Kamadon keraamisten grillien suurimmat mallit (XL, Big Joe/Pro Joe). Kahden paistoritilän pinta-ala on yhteensä 5865 cm².
Savustusgrilliä ei tarvitse säilyttää sisätiloissa tai peittää talveksi, sillä Cor-Ten ja ruostumaton teräs kestävät kaikenlaisia sääolosuhteita. Teräs kestää hyvin myös lämpötilanvaihteluita – hajoamista tai halkeilemista ei tarvitse pelätä.
Jos haluat siirtää grillin paikasta toiseen tai lainata sitä ystävälle tai naapurille, se on erittäin helppoa: savustusgrilliä voidaan kuljettaa vaikka kuorma-auton lavalla. Kyseessä ei ole herkkä tuote, jota on käsiteltävä varoen.
Monilla asiakkaillamme on keraaminen Kamado-grilli, pellettigrilli ja Rusty Beastin savustusgrilli. He käyttävät „Beastia“ silloin, kun haluavat valmistaa perinteistä BBQ-ruokaa, jossa on luonnollinen savunmaku, tai valmistaa savukinkkua ja -kalaa.
Savustusgrillin tekniset tiedot:
Hinta sisältää: hiiliastia, moduuli grillibrikettejä varten, kolme hyllyä.
- Savustusgrilli on valmistettu 3 mm paksusta Cor-Ten-teräksestä.
- Paino: 90 kg.
- Kypsennystilan ja tulipesän voi erottaa toisistaan, savupiiput ovat irrotettavat.
- Savustusgrilliä ei maalata.
- Kestävät saranat (5 mm ruostumattomasta teräksestä).
- Kypsennystilan koko 70 x 50 cm.
- Kaksi eri tasolla olevaa paistoritilää, joiden mitat ovat 69 × 49 cm ja 69 × 36 cm. Materiaali: ruostumaton teräs.
- Tilavuus: kahdelle ritilälle mahtuu kerralla noin 20 kg ribsejä.
- Savupiiput molemmalla puolella takaavat lämmön tasaisen jakautumisen.
- Vesi lisätään vesiastiaan erityisen putken kautta ja sitä varten ei tarvitse avata grilliä.
- Rasva valuu pois grillistä erityiseen rasva-astiaan.
- Savupiippujen päissä on pellit, joiden avulla voidaan säädellä grillin lämpötilaa.
- Savustusgrillissä on ulkoinen lämpömittari (asteikko 0–300 °C).
- Tulipesän syvyys 48 cm, pohjana valurautalevy.
- Tulipesän etuosassa on 20 × 20 cm liesilevy, jolla voidaan lämmittää mop-kastikkeita.
- Oven voi kiinnittää kahteen asentoon – hyvä mahdollisuus säädellä lämpötilaa.
- Tulipesän ovessa on kaksinkertainen seinä ja se kestää paremmin kuumuutta.
Savustusgrillin materiaali: Cor-Ten-teräs on lähestulkoon puhdasta hiiliterästä, joka on käsitelty niin, että sen pintaan muodostuu sääolosuhteita kestävä suojakerros. Pintakerros on aluksi harmahtava, muuttuu ajan kuluessa punaruskeaksi (ruosteen kaltainen sävy) ja tummuu ajan myötä tummemmaksi. Oikein käytettynä Cor-Ten-teräs on ilmeikäs ja pitkäkestoinen materiaali, jota ei tarvitse huoltaa ja joka kestää ainutlaatuisella tavalla aikaa.
COR-TEN® -tuotteita voi pitää ulkona vuoden ympäri. Ei vaadi varastointia.
COR-TEN® -terästuotteiden viimeistelyohjeet:
Juho –
Täydellinen grillikylkien laittamiseen. Erikoisen hyvät tulokset porsaan ja lampaan grillikyljillä
Timo –
Pidän grillaamisesta muttei ole oikein aikaa. Tämä grilli on erittäin hyvä ja yhtä stabiili kuin hiiligrilli. Voin myös savustaa esipaistettuja grillikylkiä
Pertti –
Ruoanlaitto vie jonkun verran aikaa, mutta lihan maku on unohtumaton.
Nils –
Ostin sen lahjaksi itselleni. Eläkeläisenä on kiva testata tätä.
Nele –
Herkullisia kuvia ruoasta parvekkeella