Lettujen paistaminen on melko tavallista, mutta me suosittelemme tehdä sitä ulkona, suurella pannulla! Niin tulee huomattavasti nopeammin ja keittiö jää puhtaaksi. Esimerkiksi PRO-720 pannulle mahtuu 15-20 lettua kerralla. Lisäksi raikkaassa ilmassa oleilun hyödyllisyydelle, suosittelemme valmistaa letuille vähemmän makean tuorehillon; niin lettujen oma maku ja myös marjojen maku tulee paremmin esille. Koska keitetyn hillon sokeripitoisuus on noin 30-40%, niin tuorehilloa voi tehdä joko vähäisellä määrällä sokeria tai vaikka ilman lisättyä sokeria.
Valmistus:
- Kuumenna pannu ja lisää rasvaa (pannu ruostumattomasta teräksestä tarvitsee enemmän öljyä);
- Paista itsellesi sopivan kokoiset letut;
- Tarjoile tuorehillon, marjojen ja tomusokerin kera;
- Tarjoile mintun tai melissan lehtien kera.